MALZEMELER

3 olgun avokado, soyulmuş ve iri küplere bölünmüş
1 su bardağı siyah fasulye, önceden haşlanmış
1 küçük su bardağı haşlanmış mısır tanesi
1 adet misket limonu suyu
Yarım limon suyu
Yarım kırmızı soğan, küçük küpler şeklinde doğranmış
10 adet küçük çeri domates, ortadan ikiye bölünmüş
1 adet kırmızı chilli biberi, iç çekirdekleri alınmış ve ince doğranmış
Bir avuç maydanoz, iri doğranmış
Bir avuç kişniş, iri doğranmış
Bir çimdik pul biber
İnce kaya tuzu

YAPILIŞ

Avokadoların üzerine kararmaması için vakit kaybetmeden misket limonunu ve limon suyunu ekleyin ve karıştırın.

Üzerine fasulyeyi, mısırı, soğanı, çeri domatesi, chilli biberi, maydanozu, kişnişi, pul biberi ve kaya tuzunu ekleyin ve karıştırın. Soğuk olarak servis edin.