Yarım kangal sucuk, küp küp doğranmış
1 paket hellim
3 yemek kaşığı susam
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 adet yeşil sivri biber
Pul biber
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 dal biberiye
Şiş
Şişlere sırasıyla sucuğu, hellimi, sivri biberi dizin. Ve şiş doluncaya dek işleme devam edin. Susamı düz bir tabağa yayın. Hazırlanmış olan şişleri her tarafı susamla kaplanacak şekilde susama bulayın.
Düz ve geniş bir tavada zeytinyağı ve tereyağı orta ateşte ısıtın ve içerisine biberiyeyi ekleyin. Şişleri tavaya ekleyin. Her tarafı kızarıncaya dek bir maşa yardımıyla, bir tarafı kızardığında çevirerek yaklaşık 3-4 dakika boyunda tavada pişirin. Sıcak olarak servis edin.