MALZEMELER

2 parça tavuk göğsü
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 limon kabuğu
1 diş sarımsak, soyulmuş
2 dal biberiye
1 çimdik paprika
Tuz
Karabiber

YAPILIŞ

Tavuk göğüslerini eşit olarak küplere bölün ve 4 adet ahşap şiş çubuklara dizin. Tavuk şişleri derin bir borcama alın. Üzerine zeytinyağını, limon kabuğunu ve biberiyeleri ve sarımsağı ekleyin üzerine streç film çekin. 2 saat kadar buzdolabında bekletin.

Pişirmeden önce 15 dakika kadar oda sıcaklığında bekletin. Izgara tavasını iyice ısıtın ve tavukları, biberiyeleri ve sarımsağı içerisine ekleyin. Her tarafına tuz karabiber serpin. 4 tarafı da altın rengi oluncaya dek pişirin. Daha sonra altını kısın ve 2-3 dakika daha kısık ateşte çevirerek pişirin. Sıcak olarak servis edin.