MALZEMELER

1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 paket istiridye mantarı, jülyen doğranmış
Tuz
Karabiber
2 dal taze biberiye
2 dal taze kekik
1 tatlı kaşığı tereyağı
2 adet brioche
2 adet yumurta
2 dilim dilimli cheddar peyniri, rendelenmiş

YAPILIŞ

Bir tavayı ısıtıp zeytinyağı dökün ve mantarları sotelemeye başlayın. Tuz, karabiber ekleyin.

Biberiyeyi, kekiği ve son olarak tereyağını ekleyin. Bunları bir kaba alın.Brioche’ları kesip az miktarda zeytinyağı ve tereyağı sürün.Isınmış tavaya alın.

Başka bir tavaya yumurtaları kırın. Isınan ekmekleri ve beyazları pişen yumurtaları alın.Ekmeğin üstüne mantarları, yumurtayı ve peynirleri yerleştirin. Taze baharatla süsleyip servis edin.