1/4 küçük bir lahana, incecik doğranmış
2 yemek kaşığı elma sirkesi
1/2 çay kasığı tuz
1 elma, kabuklarıyla kibrit şeklinde doğranmış
1 avuç maydanoz, sapı ayrılmış ve ince doğranmış
Yarım nar, taneleri ayrılmış
1 adet havuç, soyulmuş ve rendenin iri tarafı ile rendelenmiş
Sosu için:
3 yemek kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dolu tatlı kaşığı yaban turbu sosu/horseradish sauce
3 yemek kaşığı mayonez
Tuz
Lahanayı derin bir kaseye alın ve üzerine sirkeyi ve tuzu ekleyip ovun ve 10 dakika bekletin.
Elmayı, maydanozu, narın yarısını ve havucu ekleyip karıştırın.
Sosu hazırlamak için sirkenin içine şekeri ekleyin ve karıştırarak şekeri eritin. Bir kavanozun içine şekerli sirkeyi, yoğurdu, yaban turbu sosunu, mayonezi ve göz kararı tuzu ekleyin. Kapağını kapatın ve iyice sosu çalkalayın. Sosu salatanın üzerine dökün ve salataya eşit olarak yayılacak şekilde iyice harmanlayın.
Servis tabağına alın, üzerine kalan narı ekleyerek süsleyin ve servis edin.