MALZEMELER

2 adet yumurta
300 ml süt
9 tepeleme yemek kaşığı tam buğday unu
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 dolu yemek kaşığı toz hindistancevizi
1 dolu tatlı kaşığı kakao
Yarım vanilya çubuğu
1 silme çay kaşığı tarçın
3 adet ceviz, ince rendelenmiş
Yarım paket kabartma tozu

YAPILIŞ

Geniş bir kasede bütün malzemeyi 1 dakika kadar çırpın.Pankek hamuru çok kalın bir kek hamuru kıvamında olmalıdır.

Düz tabanlı geniş bir tavayı ısıtın. Bir peçeteye çok az bir zeytinyağı dökün ve tavada hızlıca gezdirin. Bu işlemi tavaya her yeni hamuru dökmeden önce tekrarlayın.

Kepçe ile hamurdan tavaya araları boşluk kalacak şekilde yuvarlak hamurlar dökün. Üzerinde baloncuklar oluşmaya başlayınca spatula ile çevirin. Arkasını 10-15 saniye kadar pişirdikten sonra kenara alın. Hamur bitene dek devam edin ve sıcak olarak servis edin.