220 g tereyağı, oda sıcaklığında
80 g beyaz şeker
200 g esmer şeker
2 adet yumurta
380 g beyaz un
1/2 silme çay kaşığı tuz
1/2 paket kabartma tozu
120 g beyaz çikolata, iri parçalara bölünmüş
70 g %70 kakao oranında çikolata, iri parçalara bölünmüş
100 g antep fıstık
Tereyağını, beyaz ve esmer şekeri set üstü miksere alın ve palet aparatını takın(el mikseri de kullanabilirsiniz). Tereyağ iyice şekerle birleşip kabarıncaya dek 2 dakika kadar orta ayarda çırpın. Teker teker yumurtaları ekleyin ve 1 dakika kadar daha çırpın. Unu, tuzu ve kabartma tozunu bir kaba eleyin. Bu karışımı makine düşük devirde çalışırken yavaşca ekleyin. Hamur karıştığı anda makineyi kapatın ve fazla karıştırmamaya özen gösterin. Beyaz, siyah çikolata ve Antep fıstığını ekleyin. Yine çok kısa süre karıştırın. Hamuru streç film üzerine alın ve elinizle rulo haline getirin. (2,5 parmak kalınlığında) Streç filme sarın ve buzdolabında 2 saat kadar dinlendirin. Buzdolabından çıkarttığınız hamuru 24 eşit parçaya bölün. İki adet fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve her tepsiye aralıklarla 6’şar adet kurabiye koyun. Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 15-20 dakika kadar pişirin. Kurabiyeler ılınınca ızgara tel üzerine alıp tamamen soğutun ve işlemi tekrar edin. Kurabiyeleri tamamen soğuduktan sonra veya ılıkken servis edin.