Mövenpick Hotel Istanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano ile ünlü yemek kitabı ve gastronomi kültürü yazarları, 11 Kasım 2016, Cuma akşamı bir araya gelip, kendi yemek kitaplarından favori bir lezzeti hazırladıkları “Giovanni ve Arkadaşları” gecesinde misafirlerini unutulmaz bir lezzet serüvenine çıkardı.
Başaşçı Giovanni Terracciano’nun yanı sıra “Alkali Diyet” kitabı ile Dr. Ayşegül Çoruhlu, “Tatlı Sırlar” kitabı ile Bengi Kurtcebe, “Ekmek Bir Tutkudur” kitabı ile Yrd. Doç. Dr. Dilistan Shipman, “Açık Mutfak” kitabı ile Ece Zaim, “Alkali Raw Tarifler” kitabı ile Elçin Oflaz, “Şeflerin Mutfağı” kitabı ile Eyüp Kemal Sevinç ve “Dilim Gülümsüyo!” kitabı ile Hülya Ekşigil’in özel tariflerini sunup, ortak bir menüye imza attıkları etkinlik AzzuR Restaurant’ta gerçekleştirildi.