4 adet yumurta
4 yemek kaşığı ruşeym
2 dal dereotu
2 dal maydanoz
50 gr dil peyniri
50 gr beyaz peynir
Tuz
Karabiber
1 çimdik tatlı pul biber
Bütün malzemeleri bir kaseye alın. Bir tatlı kaşığı zeytinyağı ve tereyağını çırpma teliyle iyice çırpın. Orta boy bir tavada tereyağı ve zeytinyağı ekleyip tereyağı eriyip kabarmaya başladığında içerisine yumurtalı karışımı dökün.
Orta ateşte altı kızarıncaya dek 1-2 dakika kadar pişirin. Daha sonra kısık ateşe alın ve 2 dakika daha omletin sıvı kısmının hafifçe kuruyup pişmesini sağlayın.
2 spatula omleti kırmamaya özen göstererek altına sokun ve tek bir hamlede omletin tersini çevirip bu şekilde 1 dakika kadar daha pişirip servis edin.