MALZEMELER

4 adet büyük kruvasan
1 tatlı kaşığı tereyağı
3 adet kasap sosis, küp doğranmış
1 dal taze kekik
1 diş sarımsak, ezilmiş
3 adet sivri biber, ince doğranmış
Yarım kapya biber, ince doğranmış
7 dilim hellim peyniri, 1 paket

YAPILIŞ

Fırını 220 dereceye ayarlayın

Hellim peynirinden 4 dilim kenara ayrın. Geri kalanı küp küp doğrayın. Bir tavada tereyağını eritin. Üzerine sosisleri ve biberleri ekleyip, 3-4 dakika soteleyin. Sarımsak ekleyin ve 1 dakika daha pişirin. En son hellim ve taze kekik yaprakları ekleyin ve hafifçe kızarıncaya dek pişirin.

Kruvasanların üst kısımlarını bıçakla kesin. İç kısmında boşluk yaratın ve o kısma hazırlanan harcı doldurun.En üste 1 dilim hellim koyun.

Fırının üst ızgara ayarında hellimi kızartın. Kruvasanları kapakları ile birlikte servis edin.