1 büyük kabak, rendelenmiş
1 tatlı kaşığı tereyağı
4 adet yumurta
1 tatlı kaşığı yulaf kepeği
2 yemek kaşığı maydanoz, doğranmış
1 dilim beyaz keçi peyniri, rendelenmiş
1 çimdik pul biber
1 yemek kaşığı kabak çekirdeği
Fırını 170 dereceye ayarlayın
Kabağı bir tavada tereyağı ile birlikte 2-3 dakika kadar renkleninceye dek soteleyin. Ilınması için kenara alın.
Geniş bir kâseye yumurtaları kırın, yulaf kepeği, maydanoz, peynir, pul biber, tuz, karabiberi de ekleyip tel çırpıcı ile çırpın.
İçerisine kabağı da ekleyin ve karıştırın. Hazırlanan karışımı silikon muffin kaplarına eşit olarak paylaştırın. Üzerlerine kabak çekirdeklerini serpin.
Fırında 15 dakika kadar, mini omletlerin yanları sertleşinceye dek pişirin. Fırından çıkardıktan birkaç dakika sonra kalıpları ters çevirin ve sıcak olarak servis edin.