MALZEMELER

200 gr çikolata, tercihen %70 kakao oranı olan
175 gr tereyağı
300 gr şeker
120 gr un
15 gr kakao
3 yumurta
150 gr ceviz
100 gr beyaz çikolata, doğranmış
Süslemek için;
Çilek
Pudra şekeri

YAPILIŞ

Fırını 175 dereceye ayarlayın.

Çikolata ile tereyağını benmaride eritin. Şekeri, unu ve kakaoyu çırpıcı yardımı ile sırasıyla erimiş çikolatalı karışıma ekleyin. Yumurtaları teker teker karışıma ekleyip, çırpın.

Ceviz ve beyaz çikolatayı da hamur karışımına ekleyin. Yağlı kağıt serilmiş kare fırın kalıbına karışımı dökün. Fırında ortalama 27-35 dakika arası pişirin.

Servis tabağına alın, çilek ve pudra şekeriyle süsleyerek servis edin.