MALZEMELER

10 adet mini boy kruvasan
5 yemek kaşığı çikolata kreması
10 adet çilek
200 gr bitter çikolata, doğranmış
4 yemek kaşığı rondodan geçirilmiş fındık
Süslemek İçin
Pudra şekeri

YAPILIŞ

Kruvasanları ortadan ikiye bölün ve her iki kapağında iç kısmına çikolatalı krema sürün. Her bir kruvasanın içerisine 1 adet çileği ince ince dilimleyin ve kremanın üzerine ekleyin. Kapaklarını kapatın.

Çikolatayı benmari usulü eritin ve kenara alın. Bir spatula yardımı ile çikolatayı devamlı karıştırın ve soğutun. Çikolatanın kıvamı hafifçe kalınlaşmaya başladığında bir su bardağına dökün. Kruvasanların uç kısmı önce çikolataya batırın ardından kırık fındığa bulayın. Aynı işlemi hepsi için tekrar edin.

Çikolatanın donması için 15 dakika kadar buzdolabına atın. Dolaptan çıkartın ve pudra şekeriyle süsleyip servis edin.