2 su bardağı yulaf
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 muz
1 yemek kaşığı üzüm
3 adet ceviz, ince rendelenmiş
2 adet fındık, ince rendelenmiş
2 adet badem, ince rendelenmiş
2 çimdik tarçın
Fırını 180 dereceye ayarlayın
Yulafın yarısını rondodan un kıvamına gelinceye dek çekin. Muzları çatal yardımıyla pürüzsüz bir kıvama gelene kadar iyice ezin.
Sıcak suda yumuşattığınız üzümleri doğrayın. Geniş bir kâseye yulafın tamamını, yulaf kepeğini, muzu, üzümü, cevizi, fındığı, bademi ve tarçını bir kaşık yardımı ile tamamen karışıncaya dek karıştırın.
Yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine kaşıkla x adet kurabiye hamurunu porsiyonlayın ve 15 dakika üzeri kızarıncaya dek fırınlayın. Fırından çıkardıktan sonra 15 dakika kadar oda sıcaklığına gelmesini bekleyin ve sonra servis edin.